GRATIS FRAGT
ved køb over 999 DKK
FREMRAGENDE TRUSTPILOT
HURTIG LEVERING
1-3 hverdage

Blogindlæg

Vores blog bliver hele tiden opdateret med nye inspirerende indlæg, som du kan finde her.

Nytårsdug

Borddækning til nytår

Nytårsaften er en af de mest festlige og glædelige begivenheder i løbet af året. Det er en aften, hvor vi siger farvel til det gamle

Læs mere »
Blå hørdug

Borddækning til bryllup

Når du planlægger dit bryllup, er borddækningen ikke bare en praktisk detalje – det er en kunstform, der sætter tonen for din store dag. Et

Læs mere »
Julebord

Borddækning til jul

Julen er en af de mest hyggelige tider på året, og borddækningen spiller en stor rolle for den festlige stemning. Derfor er det værd at tænke lidt over, hvordan du vil dække dit julebord.

Læs mere »
Hørdug natur

Hvordan vasker man en hørdug?

Et af hør-tekstilets mange fordele er, at det ikke slides op jo mere man vasker det. Tværtimod, så bliver stoffet faktisk kraftigere og glattere for hver vask. Faktisk kan de fleste hørprodukter vare en hel livstid, hvis de bliver vasket under de rette forhold. I denne artikel vil vi gennemgå anvisningerne for, hvordan man vasker en hørdug.

Læs mere »
Borddækning langbord hvid dug

Borddækning til konfirmation

I dette indlæg vil vi gennemgå alt hvad du skal vide, når du er ansvarlig for borddækningen til en konfirmationsfest. Du vil bl.a. finde inspiration til produkter, gode ideer til borddækningen, samt diverse tips som kan hjælpe dig med at lave en rigtig fin bordopdækning, som passer til festens stemning.

Læs mere »