GRATIS FRAGT
ved køb over 999 DKK
FREMRAGENDE TRUSTPILOT
HURTIG LEVERING
1-3 hverdage

Reklamation og returnering

 

Ved returnering

Når du køber varer på internettet har du som udgangspunkt 14 dages fortrydelsesret. I Villa Boheme tilbyder vi 30 dages fortrydelsesret. Det betyder at, hvis du fortryder købet, skal du senest 30 dage efter, at du har modtaget varen, give os besked om, at du fortryder købet og vil returnere det. Derefter har du 14 dage til at sende varen retur til butikken.

 

Sådan returnerer du dine varer:

  1. Du kontakter os på mail kontakt@villaboheme.dk senest 30 dage efter at du har modtaget varerne, hvor du oplyser dit ordrenummer og at du ønsker at returnere dine varer.
  2. Du sørger for, at pakke varerne forsvarligt i den originale emballage, og at varerne ikke kan bevæge sig rundt i kassen, hvis der er tale om skrøbelige varer. Varen skal tilbagesendes i samme stand, som da du modtog den. Vi returnerer kun penge for varer, som kommer tilbage til os i hel tilstand og i den originale emballage.
  3. Du sender varerne retur til vores lager i Vanløse (se adresse nedenfor), således at vi har modtaget dem senest 14 dage efter at du har informeret os om din returnering. Forsendelsesomkostningerne til tilbagelevering af varen påhviler dig, dog får du refunderet den fragt du selv har betalt for ved bestilling af varen/varerne. For at gøre det let for dig at returnere varer, har vi lavet en returportal, hvor du kan hente returseddel og bestille returporto. Klik her for at gå til returportalen.

 

Varen returneres til følgende adresse:
Oliver Kronholm Thomsen
Gustav Adolfs Gade 10, 3.tv.
2100 København Ø
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os via:

 

Bemærk at returnering pr. efterkrav ikke er mulig.

Vælger du at fortryde købet af en vare efter brug, hæfter du for en eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at teste den på almindelig vis, som du ellers ville gøre i en fysisk butik.

 

Ved reklamation

Hvis varen ved modtagelsen er blevet beskadiget under forsendelsen, bedes du hurtigst muligt kontakte Villa Boheme pr. email, så vi kan aftale, hvad vi gør i den konkrete situation.
Du skal ikke returnere varen uden en forudgående aftale.
Du vil kunne få varen erstattet, hvis den haves lager – ellers får du dine penge tilbage.

Villa Boheme yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven.
Man kan således få erstattet en vare som følge af fabrikationsfejl i produktet.
Man kan ikke få byttet ting, som er defekte pga. uheld, slitage eller forkert vedligeholdelse eller brug.